Eszközbeszerzés

Az eszközbeszerzés pályázatok segíthetnek versenyképességének növelésében

 

Az eszközbeszerzés pályázatokat gazdaságélénkítő, versenynövelő célból hozták létre. A pályázat keretében vállalkozása olyan gépeket vásárolhat meg, melyekről előtte csak álmodhatott. Ezen pályázatok jelenleg 30-50%-os vissza nem térítendő támogatást adnak Uniós pénzekből. Gyakorlati nyelvre lefordítva, a rendelkezésre álló forrásából, legjobb esetben nem egy, hanem két gépet vehet meg.

A pályázatok nem igényelnek túl sok dokumentumot, relatíve egyszerű őket elkészíteni a hozzáértő embereknek. Azonban rendkívül sok jogszabályt kell ismerni. Az elszámolandó gépek típusáról, minimális összegéről, az árajánlat pontos tartalmáról. Mindenképpen javasoljuk, hogy hozzáértő, ezzel foglalkozó vállalkozásokat bízzon meg pályázatának megírásával. Így pénzt is megtakaríthat! Azt az időt amit, ön vagy egyik munkatársa a pályázat megismerésével, megírásával eltölt, vállalkozására is fordíthatná. Külső cég megbízásával azonban nem veszt sem pénzt sem munkaórát vállalkozásának idejéből.

A következő eszközbeszerzés kiírások 2015. március-április tájára tehetők. Ezekre célszerű felkészülni, a szükséges dokumentumokat beszerezni, előkészíteni, hogy a pályázat megjelenésekkor minél hamarabb beadható legyen, így biztosan a nyertesek között legyen.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információkra lenne szüksége, keressen minket bátran a Kapcsolat oldalon feltüntetett elérhetőségeken.