Közszféra

Finanszírozás

Fókuszunkban minden esetben az ügyfél áll, ezért minden projekt esetén az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási csomagot kínáljuk, illetve abból Ön is választhat igényei szerint.

Professzionális módon, több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, az Ön kockázattűrő képessége, jelenlegi és várható anyagi szükségei, likviditás preferenciája szerint ajánlunk Önnek lehetőségeket.

Tanácsadási munkánk során rövid- és hosszú távú pénzügyi tervet állítunk össze Önnek, figyelembe véve jövedelmeit, várható és váratlan kiadásait is. Tanácsadói területünk tág, az ipar és a kereskedelem, valamint a közszféra csaknem minden típusú szereplőjét köszönthetjük jelenlegi és volt ügyfeleink között.

  • Átnézzük a pénzügyeit és tanácsot adunk azok esetleges módosításáról az aktuális piaci folyamatok, lehetőségek ismeretében.
  • Igény esetén figyeljük Ön helyett a lejáró bankbetéteket, állampapírokat, kötvényeket és időben figyelmeztetjük Önt az újrakötés szükségességére.
  • Bármikor fordulhat hozzánk segítségért, akár céges beruházások megtérülési rátájával kapcsolatban is.
  • Mindig naprakészek vagyunk a bankok, biztosítók és hitelintézetek szolgáltatásaiból, megmutatjuk Önnek a legjobb lehetőségeket, felfedve a rejtett költségeket és buktatókat is.

Vissza nem térítendő támogatás

Az Új Széchenyi Terv 2020-ig tervezett pénzügyi kerete számos pályázatot kínál önkormányzatok és központi költségvetési intézményeknek is, fejlesztési, foglalkoztatási, szociális, kulturális, egészségügyi stb. témakörökben.

A Három Garas Kft. számos sikeres projekttel bizonyítja, hogy hatékony együttműködéssel egyedülálló kezdeményezések vállhattak valóra, legyen szó óvodabővítésről, családsegítő ingatlanberuházásáról, madárvárta kialakításáról, hogy csak egy párat említsünk.

Amennyiben Önökben is benne van az újítás, a fejlesztés igénye, szívesen leszünk partnereik abban, hogy elképzelésüket a lakosság javára megvalósíthassuk!