Telephelyfejlesztés

Telephelyfejlesztés Uniós segítséggel

A telephely minden vállalkozás életében rendkívül fontos szerepet játszik, ennek következtében ennek fejlesztése kiemelkedő fontosságú, nem elhanyagolható. A költségek általában magasak, így viszonylag ritkán kerül rá sor és korlátozott mértékben.

Az Uniós telephelyfejlesztés pályázatok erre igyekszenek megoldást nyújtani. Vissza nem térítendő támogatás révén lehetőség nyílik rá, hogy a Magyar vállalkozások megteremthessék maguknak akár a semmiből is azt a telephelyet, melyre mindig is vágytak.

A pályázat megírásához jogszabályismeretre, és tapasztalatra van szükség.

A pályázatban önállóan támogatható tevékenységként a telephelyen lévő szolgáltató és termelő egységek építése, felújítása, átalakítása és az ezekhez tartozó épületgépészeti beruházások számolhatóak el.

A pályázatban továbbá bizonyos mértékig lehetőség van az alapinfrastruktúra kiépítésére, fejlesztésére, eszközbeszerzésre illetve amennyiben szükségesek hatósági engedélyek, azok költsége is elszámolható.

így mindenképpen ajánljuk egy hozzáértő cég megbízását. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információkra lenne szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, melyet a Kapcsolat menüpont alatt tehet meg.