Vállalkozások

Fókuszunkban minden esetben az ügyfél áll, ezért minden projekt esetén az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási csomagot kínáljuk, illetve abból Ön is választhat igényei szerint.

Professzionális módon, több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, az Ön kockázattűrő képessége, jelenlegi és várható anyagi szükségei, likviditás preferenciája szerint ajánlunk Önnek lehetőségeket.

Tanácsadási munkánk során rövid- és hosszú távú pénzügyi tervet állítunk össze Önnek, figyelembe véve jövedelmeit, várható és váratlan kiadásait is. Tanácsadói területünk tág, az ipar és a kereskedelem, valamint a közszféra csaknem minden típusú szereplőjét köszönthetjük jelenlegi és volt ügyfeleink között.

  • Átnézzük a pénzügyeit és tanácsot adunk azok esetleges módosításáról az aktuális piaci folyamatok, lehetőségek ismeretében.
  • Igény esetén figyeljük Ön helyett a lejáró bankbetéteket, állampapírokat, kötvényeket és időben figyelmeztetjük Önt az újrakötés szükségességére.
  • Bármikor fordulhat hozzánk segítségért, akár céges beruházások megtérülési rátájával kapcsolatban is.
  • Mindig naprakészek vagyunk a bankok, biztosítók és hitelintézetek szolgáltatásaiból, megmutatjuk Önnek a legjobb lehetőségeket, felfedve a rejtett költségeket és buktatókat is.

Vissza nem térítendő támogatás

Hisszük, hogy a remélt támogatás elnyerésének a kulcsa elsősorban a megfelelő pályázat elkészítése, amely rendkívül bonyolult és összetett folyamat, hiszen egyszerre kell figyelemmel lenni a közgazdasági és pénzügyi feltételrendszerre, valamint az első pillantásra talán fölöslegesnek tűnő, azonban a pályázat elbírálása során kulcsszerephez jutó formai követelményekre is.

Cégünk pontosan ezzel a tapasztalattal és szaktudással kíván ügyfeleink segítségére lenni a pályázatírással kapcsolatban felmerült minden kérdésben.

A fentieknek szerint a Három Garas Kft. vállalja, hogy:

  • az ügyfeleinkkel megállapodott pályázatok kidolgozásának szakaszairól, és azok ütemezéséről részletes és betartott ütemtervet készít
  • szükség szerint közreműködünk a pályázatokhoz szükséges kötelező dokumentáció beszerzésében
  • segítséget nyújt a pályázatírás közben felmerült bármely szakmai kérdés megválaszolásában
  • a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján a teljes pályázati anyagot elkészítjük

Hitelek

Tőkebefektetés jellegű finanszírozások