Vállalkozói hitel

Vállalkozói hitel néhány szóban

 

A vállalkozói hitel merőben eltér a lakossági hiteltől. A hitelbírálatnál a vállalkozások pénzügyi számait és tulajdonait veszik figyelembe, esetenként a tulajdonoséval kiegészítve. A Magyar vállalkozások többsége a tőkeszegény. Amennyiben mégis rendelkeznek némi felhalmozott tőkével, inkább tartogatják az esetlegese “ínséges időkre”.

Az ilyen helyzetek megoldására rendkívül jó a vállalkozói hitel, hiszen a felhalmozott tőkét és értékeket nem kell elkölteni, visszaforgatni a cégbe. Helyettük a kereskedelmi bankoktól fedezetért cserébe kapott pénzen fejleszthetjük vállalkozásunkat.

Jelenleg a kereskedelmi bankok igen kedvező feltételekkel adnak vállalkozói hiteleket, ilyen például a Növekedési hitelprogram.

A hiteligénylésnél figyelembe kell venni, hogy a bankok a magas verseny miatt különböző termékeket és különböző célcsoportokat céloznak meg termékeikkel, így igen figyelmesen kell eljárni, hogy kiválaszthassuk a vállalkozásunk számára a legmegfelelőbbet.

Mi szeretnénk megkönnyíteni önöknek ezt a választást. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Ezt a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken keresztül teheti meg.